Totusi iubirea: Ce cadouri prefera femeile in functie de zodie?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

marți, 10 decembrie 2013

Ce cadouri prefera femeile in functie de zodie?

              Astrele pot să ajute la dezvăluirea preferinţelor doamnelor şi domnisoarelor în materie de ă cateva sfaturi pentu alegerea unui cadou pentru fiecare nativă în parte:
cadouri. Iat

 

Cadouri pentru femeia berbec

Este o fire foarte energica, fiind o mare iubitoare a sportului. Deci, adora cadourile cu tenta sportiva (treninguri, adidasi, tricouri ) sau seturile de intretinere ( sapun, deodorant, roll-on). Daca sotul are o situatie materiala buna, puteti incerca sa il convingeti sa va faca cadou o banda de alergat, o bicicleta sau macar un abonament la sala. Adora, de asemenea, inelele cu diamante si
cereceii cu rubin.
Deoarece, femeile nascute in aceasta zodie sunt niste fiinte grabite, prefer lucrurile care le ajuta sa termine repede ceea ce au de facut. Deci, un cadou potrivit pentru ele sunt si electrocasnicele.
Fiind persoane carora le plac surprizele, femeile berbec, adora oricand sa primeasca un cadou.

taur

Cadouri pentru femeia taur

Iubeste lucrurile fine si, deci o esarfa de matase ar putea fi un cadou potrivit. Nativa taur are o slabiciune la parfumuri, acesta fiind un domeniu foarte exigent. Ii plac produsele de ingrijire, cremele de fata, sapunurile si parfumurile scumpe. Este genul materialist, adora un cont in banca considerabil, masinile scumpe, vacantele si croazierele romantice sau o cina la un restaurant de lux (fiind o mare gurmanda).

gemeni

Cadouri pentru femeia gemeni

Ii plac la nebunie suprizele. Orice cadou care sparge monotonia zilnica este binevenit pentru femeia gemeni. Adora hainele tineresti si usoare. Deci, un cadou potrivit din acest punct de vedere ar fi o rochie de
panza fina sau o haina din stofa subtire.
Iubeste lectura si este incantata ori de cate ori primeste cadou o carte noua. Adora obiectele de papetarie si le foloseste cu placere. Deci un set de pixuri de colectie sau un stilou ar fi niste cadouri pe placul ei.

rac

Cadouri pentru femeia rac

Este tipul de femeie clasica, careia ii plac lucrurile vechi. De exemplu : este incantata sa primesca cadou colierul bunicii, inelul sau cerceii mamei, o rama de argint cu o fotografie veche, o caseta de bijuterii din argint etc.
Adora serile romantice si filmele vechi. De aici rezulta ca un cadou potrivit pentru o femeie din zodia racului ar putea fi un DVD cu un film vechi, de dragoste.

leu

Cadouri pentru femeia leu

Nativele din aceasta zodie sunt femei extreme de pretentioase si fitoase. Vor doar cadouri scumpe, gen bijuterii, coliere, parfumuri  de firma ( daca ii stiti preferintele). Se imbraca numai cu branduri de renume. Adora hainele de blana. Deci, in concluzie, vor numai lucruri de calitate, care sa reprezinte cu adevarat o investitie pentru cine i le ofera.
Cadouri pentru femeia fecioara

Cadouri pentru femeia fecioara

Este o persoana care tine foarte mult la sanatatea ei. O masca de par sau de fata, un parfum, un sapun sau un gel de dus, sau, de ce nu, un abonament la SPA,ar fi un cadou care ar incanta-o cu siguranta.

balanta

Cadouri pentru femeia balanta

Este o nativa foarte eleganta si feminina. Bijuteriile si parfumurile scumpe sunt pe primul loc in preferintele ei. Ii place sa arate bine, fiind o narcisista convinsa.

Cadouri pentru femeia  scorpion

Cadouri pentru femeia scorpion

Este o femeie plina de mister si este foarte intersata de stintele oculte (vrajitorie, practicile sexuale diverse,reincarnarea sau telepatia). O astfel de femeie este foarte greu de impresionat cu un cadou.
Ii plac bijuteriile care reprezinta ceva, cum ar fi un talisman sau o amuleta si filmele cu dezastre naturale (un DVD cu un astfel de film ar fi un cadou potrivit ).
Iubeste parfumurile pline de feromoni si toate obiectele care ii pot spori apetitul sexual.

sagetator

Cadouri pentru femeia sagetator

Adora  bijuteriile, pantofii si calatoriile in marile metropole. Deci un cadou binevenit ar fi o geanta, un rucsac sau, de ce nu, un geamantan.
O cutie de bomboane sau o ciocolata sunt cadoul potivit, pentru ca nativele sagetator sunt persoane carora le plac foarte mult dulciurile.
Este o mare iubitoare de animale, deci, daca nu are, o pisicuta, un catel sau un iepuras ar fi un cadou placut.

Cadouri pentru femeia  capricorn

Cadouri pentru femeia capricorn

Iubeste obiectele vechi cum ar fi tablourile cu goblen, obiectele din portelan, icoanele vazele traditionale sau fetele de masa si cearceafurile de pat brodate.
Tin mult la frumusete si originalitate, si un produs din acest domeniu (un ruj, un parfum sau o crema) poate fi un cadou potrivit pentru ele.

varsator

Cadouri pentru femeia varsator

Este o “ araboaica innascuta”. Adora stilul oriental, si deci orice cadou din acest domeniu o va fascina. Un DVD cu muzica, bluze si bijuterii cu tenta orientala sau, de ce nu, o vacanta intr-o tara din Orient, sunt cadourile ideale pentru o varsatoare.
Iubeste senzatiile tari, mai ales cele la inaltime, zborul cu parapanta sau bungee jumping, iar daca primeste un astfel de cadou va fi in culmea fericirii.

Cadouri pentru femeia  pesti

Cadouri pentru femeia  pesti

Este o persoana romantica, deci o  cina in acest gen, cu o muzica ambientala pe masura, o va da pe spate. Adora picturile religioase si arta in general. Deci un tablou poate fi un cadou potrivit.
Vibreaza de emotie daca primeste cadou o croaziera pe mare, fiind atrasa de apa.
In ceea ce priveste imbracamintea, nu adora ce este la moda si extravagant. Este atrasa de hainele clasice.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu