Totusi iubirea: Crezi in iubire?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

miercuri, 11 ianuarie 2012

Crezi in iubire?


Daca iubirea este sentimentul care iti da speranta cand totul pare impotriva ta, atunci cred... daca iubirea este ceea ce vedem in filme, atunci nu cred!
Dacă lucrurile nu au ieșit cum ți-ai dorit, nu înseamnă că dragostea nu există, că toți oamenii mint sau că nu există familii fericite. Toți oamenii greșesc. Asta e sigur. Și tu i-ai rănit, și ei te-au rănit – intenționat sau nu.
Și poate că ai văzut multe în viață, ai trăit destule și ai fost înconjurat de tot felul de oameni și ți-e tot mai greu să mai crezi. Apoi, ajungi să fii ceva ce nu ești, fiindcă tot ce-ai trăit te-a durut prea mult. Atât de mult, încât ai ales să crezi în ceea ce-ți spun ceilalți sau în ceea ce fac ceilalți. Și fiindcă e greu să mai vezi iubire în jurul tău, e greu și să crezi în ea.
Doar că, iubirea e în tine, indiferent dacă crezi sau nu în ea. Indiferent dacă o ascunzi și nu o lași să se arate. Indiferent cât de rănită crezi că e…ea n-a cerut nimic, n-a așteptat nimic și n-a pierdut nimic. Doar gândurile tale au stabilit toate astea. Iubirea doar este și se manifestă, și dacă o lași, poate să crească.
Dacă vrei cu adevărat să te vindeci, continuă să crezi în toate lucrurile frumoase în care ai crezut dinainte să te lovești de experiență, dezamăgire și eșec.
Să crezi în iubire dacă vrei să o întâlnești! Altfel, va trece pe lângă tine și n-ai s-o recunoști…

Totusi, eu cred in iubire si sunt insetat de iubire!
Voi.... mai credeti in iubire?
Mai exista sentimentul asta asa curat si sublim?

12 comentarii:

  1. NORMAL CA EU CRED IN IUBIRE, CE AR FI FARA IUBIRE, CE AR PUTEA FI FARA SPERANTA IUBIRII? NICI NU VREAU SA MA GANDESC LA O VIATA FARA IUBIRE. DA RECUNOSC SUNT SI DEZAMAGIRI SI SUFERINTE SI REGRETE DAR IUBIREA ESTE:... TOTUSI IUBIRE

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti oamenii cred in iubire,dar sunt multi care,ca urmare a dezamagirilor si a ranilor din trecut,neaga acest lucru,crezand ca asta rezolva lucrurile.
    Din ce in ce mai mult construim ziduri,dar uitam sa construim si punti catre celelalte suflete,uitam sa avem incredere in oameni,si atunci cum sa dobandim iubirea adevarata ?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. De-asta continui sa cred ca e nevoie de niste cluburi serioase unde sa se intalneasca oamenii singuri pentru a se construi acele "punti". :)

      Ștergere
  3. Si chiar daca ar exista aceste cluburi,unii nu ar avea timp,altora le-ar fi frica sa o ia de la capat,si ar mai fi si cei care nu au incredere....

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, insa eu intentionez sa infiintez ceva de genul asta, cu ajutorul lui Dumnezeu! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Atunci cand nu iubim, murim cu anticipatie, fiinta care nu iubeste are un suflet mort. Nicio lege nu este mai presus de legea iubirii, iubirea este cheia rezolvarii tuturor problemelor, indiferent de natura lor. Iubirea autentica genereaza si mila si compasiune si credinta si speranta si incredere si orice alt sentiment nobil, niciodata unul negativ. Fara iubire faptele nostre, oricat de marunte si nesemnificative, oricat de marte si glorioase, se naruie inca din faza incipienta precum castelele de nisip.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Serafim!
      Ce ma bucur ca oameni extraordinari vin pe site-ul nostru!
      Avem atata nevoie de iubire....

      Ștergere
  6. Atat de frumos spus si atat de adevarat!

    RăspundețiȘtergere
  7. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  8. http://www.youtube.com/watch?v=pYJ1_MXlvSc

    cred ca exprima intru totul ce inseamna iubirea intre o ea si un el

    RăspundețiȘtergere
  9. Iubirea absoluta este de fapt tinta existentei noastre, caci cine a atins acest nivel de iubire, acela a realizat implicit si constiinta divina.

    Cititi:
    IUBIREA ABSOLUTA: Tinta existentei noastre
    http://foc-in-agora.blogspot.de/2012/03/iubirea-absoluta-tinta-vietii-noastre.html

    RăspundețiȘtergere