Totusi iubirea: Exista cuplul perfect?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

marți, 10 ianuarie 2012

Exista cuplul perfect?

Unii spun ca ai sanse sa-ti descoperi partenerul perfect in cercul de prieteni, altii spun ca nu exista cuplu in care sa nu apara certuri....

Cuplul perfect: suna ca un basm sau ca o constrangere? Suna plauzibil sau este doar un cliseu pe care il vand revistele mondene? Pana la urma, cuplul perfect exista sau trebuie inventat?

Cuplul perfect exista, noi il facem. Dar iti trebuie si putin noroc, intr-adevar. Noi ne-am nimerit sa credem aceleasi lucruri, in esenta. Avem valori similare. Una dintre ele este ca trebuie sa "ne dam" dupa celalalt, adica sa lasi de la tine atunci cand poti. Ca un cuplu nu functioneaza de la sine. Are nevoie sa il cresti.

Tu ce crezi? Exista cuplul perfect?

12 comentarii:

  1. PERFECT NU CRED CA EXISTA DAR CARE AR TINDE SPRE PERFECTIUNE CRED CA SUNT ACELE CUPLURI SPECIALE RARE DE LA CARE AVEM CE INVATA.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti dau dreptate!
    Exista cupluri de invidiat!
    Toti tindem spre asemenea potriviri...
    Crezi ca trebuie ca cei doi parteneri sa fie asemanatori sau dimpotriva? Cum e mai bine?

    RăspundețiȘtergere
  3. TREBUIE SA SE COMPLETEZE RECIPROC SA SE INTELEAGA DIN PRIVIRI SA SE ASEMENE IN ANUMITE PRIVINTE DAR NU IN TOTALITATE (CINE SE ASEAMANA SE RESPINGE) SA PREDOMINE RESPECTUL SI MAI ALES IUBIREA- BINEINTELES E GREU DAR NU IMPOSIBIL

    RăspundețiȘtergere
  4. Oare de ce tot mai multi isi inseala partenera sau partenerul?

    RăspundețiȘtergere
  5. DIN CURIOZITATE, PENTRU A-SI LARGI ORIZONTURILE, AU AJUNS IN ACEL PUNCT IN CARE S-AU SATURAT DE MONOTONIE, SI-AU DAT SEAMA CA NU AU LANGA EI CE SI-AU DORIT .............

    RăspundețiȘtergere
  6. Inseamna ca din ce in ce mai multi vor sa-si largeasca orizonturile!... Traim intr-o societate de curiosi! :)))

    RăspundețiȘtergere
  7. Oamenii isi inseala partenerii ca urmare a monotoniei,a unei dezamagiri,sau ca razbunare pentru ceva ce li s-a intamplat,din curiozitate.
    Uita sa reaprinda focul in relatia lor,gasesc mai lejer sa inceapa un nou joc al iubirii cu altcineva....doar se stie ca inceputurile unei relatii sunt cele mai frumoase,cele mai rascolitoare.

    RăspundețiȘtergere
  8. Ai dreptate, draga Beatrice!
    Am trecut si eu prin asa ceva la un moment dat... :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. SI ACUM CUM ESTI?(IUBIREA)

      Ștergere
    2. Acum incep sa cred din nou in iubire.... :))

      Ștergere
    3. Niciodata nu ar trebui sa ne pierdem increderea in iubire,e singurul sentiment care ne da ,efectiv,senzatia de zbor,de libertate,de fericire.
      Iar iubirea adevarata este cea cladita pe prietenie,pe respect,pe valori morale si sociale puternice,pentru ca atunci cand pasiunea trece,asta ar trebui sa ramana intre doi parteneri

      Ștergere
    4. Cata dreptate ai tu, draga Bea!
      Asa e

      Ștergere