Totusi iubirea: In cautarea iubirii
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 28 decembrie 2012

In cautarea iubirii

                In jurul meu sunt atat de multi oameni aflati in cautarea iubirii, incat ma nedumereste adesea neputinta lor de-a se intalni, nenorocul lor de-a nu-si iesi in cale unul altuia, nedreptatea sortii care ne lasa sa asteptam implinirea inimii mai mult decat ne-am dori.
               Unde sa cautam ca sa ne gasim perechea? Cum sa ne ducem viata, atunci cand suntem singuri, in asa fel, incat sa fim siguri ca nu vom rata sansa de-a ne intalni perechea? In ce fel sa ne purtam singuratatea prin lume fara ca ea sa ne incurce sau sa ne stanjeneasca? – sunt intrebari la care am cautat raspunsul ani de-a randul, fara sa-l gasesc pe cel corect. Iar acum, cand cautarile prietenilor mei dragi mi se par nedrept de lungi, imi da tarcoale tentatia de-a incerca sa ii prezint pe unii altora, tot mai convins ca suntem piese ale unui joc de puzzle in care, daca am fi mai atenti, ne-am putea alatura cu mai multa usurinta.
              Si apoi imi amintesc ca, de fapt, dragostea pogoara din cer, ca un fulger… Si ca nu are rost sa plecam in cautarea iubirii, fiindca dragostea ne gaseste ea singura, atunci cand vrea ea.

3 comentarii:

  1. Si apoi imi amintesc ca, de fapt, dragostea pogoara din cer, ca un fulger… Si ca nu are rost sa plecam in cautarea iubirii, fiindca dragostea ne gaseste ea singura, atunci cand vrea ea.

    Eu ce sa mai zic. :)

    RăspundețiȘtergere
  2. I an not open it! I don't know why... :(
    I am Mircea Popa on facebook

    RăspundețiȘtergere