Totusi iubirea: O lume mai buna
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

miercuri, 5 decembrie 2012

O lume mai buna

          In Romania de azi defrisatul, datul foc la pajisti, aruncarea  gunoaielor pe ici pe colo este la moda. Desi toti vrem sa traim intr-un mediu mai curat, mai natural, totusi nimeni nu face nimic. Oare o sa intelegem vreodata ce inseamna natura si viata adevarata?
          Ma uit cu admiratie la oamenii care traiesc in varful muntelui, mananca natural, dorm pe frunze, nu au auzit de telefon mobil, yahoo messenger sau alte lucruri care pentru noi sunt indispensabile iar pentru ei sunt ciudatenii, iar ceea ce este mai important si conteaza pentru ei este credinta in Dumnezeu, faptul ca se roaga si tin cu sfintenie sarbatorile.
            Vreau o lume mai buna si mai curata….o lume fara prejudecati, barfe si rautati. In mintea mea, acea lume a luat contur, dar stiu ca nu se va transforma in realitate niciodata . Trist si dureros in acelasi timp…. E greu sa supravietuiesti intr-o lume in care toti rad de tine ca nu esti ca ei, dar mai bine razi tu de ei ca nu sunt ca tine. Desi am si eu tendinta de a “discuta despre cineva”, cred ca romanii sunt campioni la barfa. Cu toate ca azi avem libertate sa fim noi insine, fara perdea si prejudecati, ne este teama de o schimbare. Inca mai cred ca putem fi buni si putem transforma Romania intr-o tara mai buna si mai curata.
           Romania este tara gunoaielor, a prostiei, a hackerilor, a nesimtirii si mai ales a trandavirii. Avem posibilitatea de a fi noi insine dar nu o facem. Pana la urma fiecare este asa cum vrea el, dar ar trebui sa se mai tina cont si de natural. Nu este zi sa nu observ cat de curat-murdari sunt unii oameni. Nu folosesc apa si sapunul, dar folosesc deodorante, parfumuri, lotiuni si alte “minuni”, care te ajuta, chipurile. Mi se pare un lucru vulgar sa folosesti cosmetice, dar pe langa tine sa miroasa a transpiratie, pardon sa puta. Mijloacele de transport in comun si lumea pe langa care trecem miros asa "frumos" incat iti muta nasul din loc.
           Romanilor, sa fii curat nu inseamna sa ai unghiile facute impecabil si hainele spalate, ci sa te speli pe tine ca sa poti intr-adevar folosi cosmetice si mai ales, sa fii curat inseamna a te respecta pe tine si pe cei din jur.

2 comentarii:

  1. Este evident acum pentru oricine că există o imensă conspirație în spatele adevăratei noastre istorii, o conspirație orchestrată se pare, cu abilitate, de iezuti și Vatican după cum bine se spune în diverse surse de informare (sunt tot mai multe teorii care converg în direcția iezuiților în ceea ce-i privește pe cei aflați în spatele tuturor conspirațiilor planetare, inclusiv a sionismului Rothschild). Sunt însă enorm de multe teorii despre adevărata noastră istorie și de ce se chinuie atât de mult oculta mondială să le ascundă, de ce suntem ținuți în ignoranță ca nație și de ce ni se refuză un trecut demn.Cum se poate vindeca cineva care și-a renegat strămoșii, care și-a uitat rădăcinile, care se disprețuiește pe sine în ciuda extraordinarei descendențe? Recuperarea adevarului istoric este un demers indispensabil recuperarii demnitatii nationale. Dacii, "cei mai viteji si mai drepti dintre traci", asteapta sa li se faca dreptate!Sper ca macar copiii nostri , daca nu ,macar nepotii nostri sa traiasca acele vremuri !

    RăspundețiȘtergere
  2. Da, sunt de acord cu tine. Am sa postez in curand si despre aceste conspiratii

    RăspundețiȘtergere