Totusi iubirea: Cat conteaza actele in iubire?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

sâmbătă, 26 ianuarie 2013

Cat conteaza actele in iubire?

Unii considera ca actele in sine sunt neimportante intr-o relatie de cuplu. Altii sustin ca o relatie fara certificat de casatorie e ca un lucru inceput si neterminat.
Oricum o fi, din ce in ce mai multi se tem sa se casatoreasca. Se observa frecvent cum persoane ajunse in jurul varstei de 28-35 de ani ajung sa dezvolte o fobie in a "scoate" actele.
Dupa parerea mea, o relatie de iubire trebuie neaparat sa culmineze cu o casatorie. Nu ca as fi eu fanul nuntilor, insa asa mi se pare normal si corect.
Voi ce parere aveti?

5 comentarii:

  1. Mie imi plac inelele alea doua! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. E misto sa fi casatorit! Acum depinde si cu cine si cat de bine ai ales. O hartie intradevar nu schimba lucrurile, conteaza persoana de langa tine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Daca tu zici ca e misto, inseamna ca asa e! Sunt binevenite sfaturile mai ales de la persoanele care deja au facut-o! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. este fff bine si frumos sa fii casatorit. eu una consider ca am facut alegerea perfecta.daca exista intelegere, iubire, respect nici o hartie nu are cum sa schimbe asta. eu sincera sa fiu nu cred in relatia neoficializata. adica ce astepti de fapt? daca nu ai hartia aia te poti desparti oricand fara dureri de cap , pe cand atunci cand o ai ai si ceva dureri de cap? si cam cum faci prezentarile: un prieten?!parerea mea e ca daca iubesti si vrei sa fii cu celelalt iti asumi totul: inclusiv actele!

    RăspundețiȘtergere
  5. Iti dau 100 % dreptate, Cristina! La fel gandesc si eu!

    RăspundețiȘtergere