Totusi iubirea: Perfectioneaza-te in utilizarea calculatorului!!!
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

sâmbătă, 3 august 2013

Perfectioneaza-te in utilizarea calculatorului!!!

 Daca vrei sa inveti sa utilizezi calculatorul, sa afli lucruri noi despre utilizarea lui, sa afli cum e el structurat sau sa inveti sa lucrezi in toate programele Microsoft Office, intra pe: http://cursuri-tic.com/
Poti invata si lucruri interesante si foarte folositoare despre internet, retelele de calculatoare sau despre virusi. Cine nu a avut probleme pana acum cu virusii care i-au invadat calculatorul, dandu-l peste cap?
Daca vrei sa parcurgi un numar de 12 cursuri foarte documentate si pe intelesul oricui, o poti face linistit, de la calculatorul tau de acasa pe site-ul: http://cursuri-tic.com/ Fiecare curs cuprinde imagini sugestive care-ti vor fi de mare ajutor.
Dupa ce ai parcurs acele cursuri, iti poti verifica cunostintele parcurgand testele disponibile pe site. Pentru aceasta, va trebui mai intai sa te inscrii pe site.
Un site foarte simplu, util si documentat: http://cursuri-tic.com/
Viziteaza-l si nu vei regreta!!!

2 comentarii: