Totusi iubirea: Cand iubești cu adevărat o femeie?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 21 martie 2014

Cand iubești cu adevărat o femeie?

Să iubești o femeie nu înseamnă să vrei să o faci să tacă, ci să te sperii când nu vorbește și să iți lipsească vocea ei. Daca o iubesti cu adevarat, nu vei vrea sa faca ea alegerile in locul tau. Vei dori sa-i arati ca esti barbatul care poate avea grija de ea, care nu o va face sa sufere (nu in mod constient). Vei vrea sa-i alungi oboseala de pe obraz cu un sarut si nu vei fi tu cel care va sta la originea noptilor ei nedormite in plans. Daca ai o idee mai buna de a nu o lasa sa doarma, pune-o in practica. Fa din noaptea ei spatiu de joaca pe pielea ei fina, arunca cu pietre in geam sau descarca-i telefonul incercand sa o trezesti. Dar nu o face sa planga. Va uita ce-ai spus, va ierta ce-ai facut, dar nu va uita niciodata cum a stat in genunchi la miezul noptii incercand sa inteleaga ce a gresit, de ce n-a fost destul de buna pentru tine.


Daca iubesti cu adevarat o femeie, bucura-te de toanele ei, de ideile ei nebune si nu incerca sa le reduci la tacere. Va ceda, de dragul tau, si se va transforma intr-o persoana care nu se mai recunoaste in oglinda. Pe care tu nu o vei mai iubi pentru ca nu va mai fi EA, cea speciala, cea care se strecura mereu printre degetele tale pe vremea cand alergai dupa ea prin tot orasul. Vei stinge flacara de mister din privirea ei, relatia ta cu ea va deveni una de care vei dori sa fugi, in care tu nu te vei mai regasi.
Daca iubesti cu adevarat o femeie, uita-te in ochii ei si fii tu. Te va iubi pentru ca ai grija de ea, pentru ca esti acolo cand are nevoie de tine, pentru ca se simte importanta cand o tii in brate. Si, mai ales, te va iubi pentru ca faci toate astea natural, pentru ca asta iti doresti cu adevarat, pentru ca acolo vrei sa fii in fiecare secunda, pentru ca mangaierea ei te face sa te simti intreg.
Daca iubesti cu adevarat o femeie, inchide ochii si uita-te in strafundurile tale: cum e viata ta fara ea? Cum esti tu fara ea? Daca simti ca n-ai aer destul, daca tendinta ta va fi sa intinzi mana sa cauti femeia iubita care doarme langa tine, ai gasit raspunsul.

8 comentarii:

 1. Sper sa mai revii si altadata cu aceeasi placere pe site!

  RăspundețiȘtergere

 2. "Daca iubesti cu adevarat o femeie, bucura-te de toanele ei, de ideile ei nebune si nu incerca sa le reduci la tacere. Va ceda, de dragul tau, si se va transforma intr-o persoana care nu se mai recunoaste in oglinda. Pe care tu nu o vei mai iubi pentru ca nu va mai fi EA, cea speciala, cea care se strecura mereu printre degetele tale pe vremea cand alergai dupa ea prin tot orasul. Vei stinge flacara de mister din privirea ei, relatia ta cu ea va deveni una de care vei dori sa fugi, in care tu nu te vei mai regasi."

  Asta se intampla in 99%dintre cazuri...Si barbatii si femeile comit aceeasi greseala.Apoi se uita la celalalt si ii spun :"Nu mai esti persoana de care m-am indragostit,te-ai schimbat".Totul e perfect la inceput, tocmai pentru ca nici unul nu vrea sa schimbe nimic la celalalt,dar apoi unul isi va disputa suprematia asupra relatiei iar celalalt va fi asimilat.In acest caz,fie "seful"din relatie se va plictisi,fie cel oprimat va obosi si va renunta.Si se va pierde tot ce a fost frumos la inceput,din cauza orgoliului si implicit,a prostiei.
  Cel mai bine este sa accepti pe cineva de la inceput asa cum este,iar daca nu este pe placul tau,mai bine nu te baga!Pentru ca nimeni nu vrea sa se schimbe,toti dorim sa fim iubiti exact asa cum suntem.Iar daca esti acum intr-o relatie si te simti ca un apendice al partenerului tau,pleaca acum.Faci un bine amandurora!

  RăspundețiȘtergere
 3. P.S:sunt de acord cu tine...Daca esti indragostit,nu inseamna ca trebuie sa-ti pierzi individualitatea si sa te pliezi dupa partenerul tau.Asta e primul pas catre esec.Fii tu insuti,pentru ca cine te iubeste te iubeste tocmai pentru ca esti diferit,pentru ca nu te lasi asimilat.Cei care incearca asta,de obicei sunt nesiguri pe ei si isi refuleaza problemele asupra ta.

  RăspundețiȘtergere
 4. Iti multumesc mult pentru sustinere! Ai mare dreptate. Sper sa imi urmaresti site-ul si in continuare!

  RăspundețiȘtergere
 5. am o rugaminte ! schimba fundalul ...cand intru de pe telefon nu pot vedea :(

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu-l mai pot schimba caci a indexat deja Google sitemap-ul site-ului si ar trebui sa-l reindexeze. As pierde la google page rank... :(

  RăspundețiȘtergere
 7. Cred ca e o setare de la telefon, caci ale mele vad site-ul super ok.

  RăspundețiȘtergere