Totusi iubirea: Sexul, motive și pretexte
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

joi, 16 octombrie 2014

Sexul, motive și pretexte

          Exista multe tipuri de situatii care duc la sex, insa cele 7 asupra carora ne-am oprit sunt cele mai fierbinti ipostaze care determina starea de excitare la cote maxime,  si care, implicit, duc la cele mai fierbinti
partide de sex. Poate ca situatiile de mai jos nu-ti sunt tocmai pe plac, poate ca incepi sa-ti pui tot felul de probleme de moralitate, dar odata ce te afli intr-una din ipostazele de mai jos, singura solutie este sa te lasi dus de val si… sa faci sex.
          Cand vine vorba despre motivele care duc la sex… putem trece o lunga lista: sexul de impacare, sexul de despartire si o groaza de alte motive care duc in aceasta situatie. Totusi, exista cateva situatii a caror principala caracteristica este tensiunea si obsesia gandului exclusiv catre sex. Deci, orice ai face, nu te poti gandi decat la sex.  Iata care sunt cele 6 situatii despre care vorbim:


1.  Sexul determinat de tensiunea sexuală

Aici intra mult fantezia. Visezi la partida asta de sex, ti-o inchipui, ti-o doresti. Sunteti in faza in care va imbratisati languros si va pupati pe obraz, dar gandul tau zboara muuuult mai departe de atat. Intre voi s-a creat o tensiune sexuala fantastica, careia abia ii poti face fata si care te determina sa te gandesti non stop la sex.  Aceasta situatie determina una dintre cele mai fantastice partide de sex pe care le vei avea vreodata, atunci cand se va concretiza.

 

2. Sexul determinat de cuvinte deocheate

O situatie extrem de sexy care conduce catre un sex de vis. Poti incepe sa discuti cu el si sa aluneci, usor-usor catre zona fierbinte a unei conversatii, cu fraze de genul: “cat mi-as dori acum sa fim singuri… ce mi-ai face daca am fi singuri?! Cum ti-ar placea sa se intample? Ai vrea sa ma atingi acolo?!” etc. Si mai departe… nu e deloc greu de imaginat.




3. Sexul determinat de masaj

Ai avut vreodata parte de un masaj full body, intr-un spatiu privat? Te-a masat vreodata o persoana de sex opus, plimbandu-si mainile senzual, pe tot corpul tau? Sunt doua tipuri de masaj, pe care le vei diferentia imediat pe corpul tau: masajul fara intentie, si masajul cu intentie. A doua varianta duce la sex. Sa stai complet gol, intins pe un pat, cu o muzica relaxanta si cineva de sex opus care te mangaie peste tot… Cu siguranta vei avea parte de una dintre cele mai tari partide de sex din viata ta.


4.  Sexul determinat de situatii tabu
Suntem siguri ca ti s-a intamplat si tie: probabil ca ti s-a intamplat sa iesi in oras cu sotia sau iubita, si sa va intalniti amandoi cu una dintre prietenele ei, o femeie absolut superba, de la care nu-ti poti lua ochii? Sau, daca esti fata, poate ca ai petrecut o seara in comapania cumnatului tau sau a celui mai bun prieten al sotului. Toata seara numai la el ti-a fost gandul si ai si inceput sa visezi  la o partida de sex asa cum n-ai mai trait. Daca chimia e mare intre voi, sigur la asta se va ajunge. Si va fi o partida de sex memorabilia, cu siguranta.


5.  Sexul determinat de situatia in care ajungi in pat cu un alt cuplu
De obicei, incepe timid si rusinos o astfel de situatie. Dar nu inseamna ca se si sfarseste la fel!
Daca ti s-a intamplat vreodata sa mergi in vacanta tu si partenerul tau, cu un alt cuplu de prieteni, ati iesit seara cu totii si ati baut cateva pahare… aceasta situatie se poate crea imediat. Si poate incepe cu fraze degenul: “ne arati si noua cum va sarutati voi? Tare am vrea sa va vedem cum va iese pozitia 69”. Si de aici pana la sexul cu ei e un pas mic.


6. Sexul pasional
Am vorbit despre cele 6 situatii de mai sus, insa inca nu am ajuns la sexul pasional, cel determinat de dragostea adevarata, care are multa pasiune intre parteneri, de fapt, poate cea mai pasionala forma de sex. Desigur, el scade in intensitate pe masura ce trece vremea, pe masura ce partenerii locuiesc din ce in ce mai mult impreuna si stiu absolut tot unul despre celalalt, aflati de atata timp sub aceeasi patura. Dar la inceput, cand sunteti indragostiti pana peste urechi unul de celalalt, intre voi se intampla cea mai pasionala forma de sex posibila.

Acum, ca știm totul despre cele 6 forme de sex de mai sus, n-ar fi rau sa incercam  macar cateva dintre ele de-a lungul vietii noastre.

2 comentarii:

  1. Si unde gäsesti femeia cu care sä te "desträbälezi" Foarte multe femei vor sex total, dar aici apare asa zisa pudoare, rusine, ( dacä mä vorbeste, dacä aflä x,etc.) plus cä din proprie experientä, majoritatea doresc stabilitatea partenerului in satisfacerea fanteziilor sexuale, asta pinä cind se asigurä cä si altul ai poate oferi tot ce-si doreste si chiar ceva in plus, ceea ce fostul nu a aplicat!

    RăspundețiȘtergere
  2. Depinde ce intelegi prin acea destrabalare. Se poate gasi fie pe centura, fie prin cercul de prieteni, fie prin cluburi....
    In prezent exista in cluburi femei faine si aparent ok care, daca li se pare ca esti bogat, ai bani si masina bengoasa, fac orice fel de sex sau perversiune cu tine. Respect si iubesc femeile, dar, (sa ma scuze femeile) in prezent sunt foarte multe astfel de pitipoance. Si trebuie doar sa li se para ca esti bogat!... ;)

    RăspundețiȘtergere