Totusi iubirea: Despre mine
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

Despre mine


Bine ați venit pe blogul meu!

Am primit câteva critici cu privire la faptul că nu am trecut nimic despre mine, și ce-i drept vă mărturisesc că m-am gândit și eu la asta, așa că.... să încerc să spun aici câteva cuvinte despre mine.  
Am venit pe lume in 1980 și sunt din Rm. Vâlcea, România. Îmi place mult să mă plimb. În timpul liber cresc plante exotice. Întrețin acest blog si altele două (http://www.calivitavalcea.blogspot.ro/ și http://www.credinta-dreapta.blogspot.ro/ ) de câțiva ani. L-am făcut cu gândul de a arăta vizitatorilor cât mai multe aspecte ale iubirii și ale vieții de cuplu.  
De ce Totuși iubirea?.... În primul rând sunt un fan al maestrului Adrian Păunescu, în al doilea rând, consider eu că totuși iubirea e cea care ne poate salva sufletul. In toate momentele mai grele, iubirea reușește sa ne aducă pe linia de plutire.  
Vreau să vă rog ca, cei care treceți pe aici să-mi lăsați și câte un comentariu în care sa-mi dați sfaturi, sugestii sau orice alte idei legate de site!
 
Veți vedea mai jos câteva imagini de prin locurile pe unde m-am plimbat (majoritatea sunt poze făcute de mine).
  

2 comentarii:

  1. Va astept cu cu drag sa comentati aici, cu sfaturi, ganduri, observatii si orice altceva!!!
    La multi ani pe 2015!!!

    RăspundețiȘtergere
  2. buna.te intereseaza un schimb de link cu www.medicamentpentrusuflet.ro.Astept raspuns.Eu te-am adaugat! o zi buna!

    RăspundețiȘtergere