Totusi iubirea: Barbatul romantic... dorinta sau batjocura femeilor?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

miercuri, 6 martie 2013

Barbatul romantic... dorinta sau batjocura femeilor?

Pierdute in abisul vietii cotidiene, multe femei isi inchid sentimentele si trairile in cufarul cast al banalitatii. Devin rigide in gindire asemenea unor calugarite indoctrinate care nu au gustat niciodata din vinul pacatului, pasiunea. Poate teama de a visa, poate oboseala nascuta dintr-o istovitoare goana dupa binele palpabil, dar insipid pentru suflet, poate negarea dreptului de a fi iubite prin cuvinte le-au facut sa uite cit de frumos e sa fi mingiiata cu versuri de amor.
Exista barbati atit de sensibili si de romantici, incit par ireali. Le simti dulceata vorbelor si nu te mai saturi sa le-o culegi de pe buze. Trebuie doar ca femeia sa-si deschida sufletul, sa lase un pic de o parte interesele materiale (masina, bani si haine de fite)  sa deschida ochii  si sa-l vada pe barbatul care asteapta sa fie imbratisat de un suflet cald de femeie, cindva cuprinsa de focul pasiunii. Barbatul romantic nu a disparut. Trebuie doar cautat cu atentie.
Iata un imn inchinat iubirii, plamadit de sufletul curat al unui barbat cu ginduri care ar imbata-o de iubire si pe cea mai rece si frivola dintre femei.Intimplare sub copacul cu umbra albastraImbraca-ti sentimentele si vino / Ca vreau sa dam prin mintea mea o tura / Eu stiu precis ca a rodit copacul / Cu fructe ce miros a aventura. / / La umbra lui albastra sa ne-ntindem / Si prin frunzis sa-ntrezarim inaltul. / Ca sunt barbatul tau o sa pretindem, / Ne vom lipi arzind unul de altul. / / Impuns din spate de porniri pagine / Care nu lasa loc la echivocuri / Cu buzele iubito am sa citesc / Ce-i scris pe trupul tau in mii si mii de locuri / / Il voi citi pe fiecare-n parte / Pe trupul tau intins sub pom pe iarba / Te voi citi ca pe-o nescrisa carte / Si singele va-ncepe sa iti fiarba. / / Ventriculii se zbat precum nebunii / Pompind in tine riuri lungi de lava / Obrajii iti iau foc precum carbunii. / Nu mai esti tu, esti doar a carnii sclava. / / Si vrei acum sa se-mplineasca soarta / Sub pomul meu cu fructe de-aventura, / Cu ochii-nchisi imi deschizi acum poarta / Prin ea patrund, caci nu mai vreau lectura. / / In carnea ta femeie, mi-este bine / Cum nu tin minte sa-mi fi fost vreodata. / Cu bratele ma tii legat de tine. / Vrei viata mea? Ti-o dau acum pe toata! / / Iar daca pleci, mai bine imi dai moartea, / Caci viata fara tine n-are rost. / Nu vreau sa-ti mai citeasca nimeni cartea, / Iubita mea. Asa-i ca sunt un prost? / / Copaci cu umbr-albastra nu gasesti / Decit in mintea unor dusi pe pluta. / Cu sentimente sa nu te gatesti.Nebunul cu tichie te saluta!
Femeile puternice si stapane pe sine poarta geci de dama de calitate superioara si foarte sexy pantaloni pentru femei.

13 comentarii:

  1. Foarte ,foarte frumos,am citit cu mare placere postarea ta.
    Iar femeile care nu mai stiu sa aprecieze romantismul,nu stiu la ce moarte isi condamna sufletul si mintea.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu a disparut dar e rar...exista barbati romantici care dupa ce isi ating scopul devin romantici cu toate femeile ce le intalnesc.Exista barbati care nu-s romantici dar iubesc cu adevarat.Nu putem generaliza si arunca vina numai asupra femeii.Si barbatii au vina lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Intr-adevar, Bea, femeile care nu mai stiu sa aprecieze romantismul chiar isi condamna sufletul! Din pacate majoritatea zdrobitoare aleg banii sau alte avantaje efemere. :) E evident ca si barbatii au o vina a lor, MAG.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sti,nu e vorba doar de faptul ca aleg banii in detrimentul romantismului si a iubirii,insa sunt foarte multe femei care,intalnind de-a lungul timpului numai barbati "nepotriviti",devin sceptice,nu mai cred acele cuvinte decat cand e ,din pacate,prea tarziu.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nice comment, Monica Russel, but we do not understand your language! English please! :)
    Best regards!

    RăspundețiȘtergere
  6. Îi dau perfectă dreptate lui Mag, o mare parte din vină o au si bărbaţii. Majoritatea dintre ei sunt atraşi doar de frumuseţea exterioară, nu si de cea interioară. Ori, este logic, femeile care pun preţ doar pe frumuseţea fizică sunt interesate doar de partea financiară, doar cu bani si timp pierdut aiurea prin saloane de frumuseţe se întreţine mult rîvnita perfecţiune fizică după care, tanjesc, până la urmă aproape toti bărbaţii.

    RăspundețiȘtergere
  7. si eu salut un "nebun cu tichie" frumos !

    RăspundețiȘtergere
  8. You saved my time. Thanks a million for sharing this article..

    RăspundețiȘtergere
  9. superba poezia! cine a scris-o?

    RăspundețiȘtergere