Totusi iubirea: Poziţii sexuale preferate în funcţie de zodie
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

duminică, 31 martie 2013

Poziţii sexuale preferate în funcţie de zodie

Fiecare persoană are cel puţin o poziţie sexuală preferată, o poziţie sexuală care îi stimulează simţurile mai mult decât altele şi care îi avantajează trupul în căutarea echilibrului perfect.
Se spune că influenţa astrală are chiar şi aici un cuvânt important de spus, astfel unele zodii sunt satisfăcute de
clasica poziţie a misionarului în timp aceeaşi poziţie nu înseamnă mai nimic pentru un nativ al unei al unei alte zodii.
Pentru a-ţi cunoaşte partenerul, partenera cât mai bine, află ce poziţii o excită cel mai mult, în funcţie de trăsăturile specifice semnului zodiacal...
Berbec
Acestui semn zodiacal aventuros, care crede în fiorul unei partide de sex extravagante şi mai puţin romantice, orice poziţie care imită un exerciţiu fizic complicat este de bun augur.
De obicei flexibil, Berbecul iubeşte poziţia sexuală roaba sau hidrodeltaplanul (picioarele ei atârnă peste umeri, cu mâinile încrucişate la spate).
Taur
Nu neapărat un exibiţionist în viaţa lui sexuală, Taurul preferă cu plăcere poziţia misionarului sau oricare altă poziţie care să nu implice foarte mult efort fizic.
Bărbatului Taur îi place să îşi ţină partenera în poală (poziţia lotusului în genunchi) sau stând pe canapea în timp ce te priveşte cum te mişti, cu spatele către el.
Gemeni
Nativul din Gemeni este un partener erotic extrem de jucăuş, un iubitor al extremelor. Te poate surprinde cu o poziţie simplă, dar pasională cum este cea a misionarului sau poate să îşi dorească extravaganţe haioase.
Iubeşte dansul erotic (şi să îl ofere şi să îl primească) şi i se pare motivantă o poziţie sexuală care are loc pe masă, pe marginea căzii, pe scaunul de la birou...
Rac
Sensibilul Rac (aşa cum îl numesc toate măsurătorile astrale), oarecum timid este stimulat de poziţiile sexuale prin care reuşeşte o conexiune puternică cu partenerul, o intimitate profundă a trupurilor.
Bărbatul Rac iubeşte poziţiile sexuale care îi permit atingerea întregului corp al partenerei, cum este poziţia pe
la spate, întinşi în pat sau poziţia misionarului.
O altă poziţie preferată de Rac poate fi "Gardianul": amândoi în picioare pentru o penetrare profundă, pe la spate.
Leu
Aşa cum probabil vă aşteptaţi, Leului i se potrivesc poziţiile sexuale care îi permit controlul total al partenerului sexual.
Pe bărbatul Leu îl excită poziţia în care femeia stă sprijinită de marginea patului sau a canapelei, cu spatele spre el. Tot pe la spate, cu femeia “în patru labe” îi poate aduce bărbatului Leu starea orgasmică perfectă.
Incitantă pentru nativul din Leu este şi orice poziţie pentru extravagantă şi dominatoare sex oral.
Fecioară
Misterioasei, dar şi conservatoarei Fecioară i se pare excitantă poziţia sexuală în picioare, faţă în faţă. Ambii parteneri îngenunchează pe un pat, uitându-se unul la celălalt – versiunea erectă a poziţiei misionarului care are ca obiectiv cât mai multă intimitate.
Încă un mic secret al nativului din Fecioară are legătură cu dorinţa de nou: acesta îşi doreşte să schimbe poziţiile sexuale în timpul aceluiaşi act sexual...
Balanţă
Balanţa iubeşte acele poziţii sexuale care au o tentă exotică, dar care în acelaşi timp sunt foarte comode.
Apoi, poziţiile sexuale care îl excită pe nativul acestei zodii trebuie să transmită romantism, senzualitate, artă erotică.
În această descriere se poate încadra poziţia în genunchi pe pat, faţă în faţă, în timp ce bărbatul îi înconjoară talia femeii, pentru a o penetra.
Scorpion
Perversul horoscopului european, Scorpionul iubeşte toate poziţiile sexuale care au o intensitate hiptnotică.
Un exemplu potrivit ar fi cea în care bărbatul îi ţine coapsele femeii şi o penetrează pe la spate.
Femeia în genunchi pentru o partidă de sex oral este, de asemenea, extrem de provocatoare pentru bărbatul din Scorpion.
Săgetător
Atât femeii, cât şi bărbatului din Săgetător i se par atrăgătoare şi stimulante poziţiile sexuale care îi oferă adrenalină şi care reprezintă materializarea sexului impulsiv, fără inhibiţii.
Poziţia "Podul" este perfectă pentru niciodată obositul Săgetător: femeia stă pe spate, ridicându-şi abdomenul către partener, cu mâinile spijinite de pat. Bărbatul îngenunchează în faţa ei şi îi deţine coapsele pe care se sprijină.
Capricorn
Cu un Capricorn nu trebuie să îţi încerci prea mult norocul, cu el trebuie să abordezi o tehnică clasică şi sigură.
Iubeşte poziţia misionarului şi poziţia în care femeia este întinsă pe spate, iar bărbatul o ridică spre el, curpinzându-i fesele. Poziţia sexuală din urmă îl excită mai mult pentru diversitate.
De asemenea, o poziţie provocatoare şi sigură pentru nativul din Capricorn (când poziţia misionarului devine prea monotonă) este cea în care femeia stă pe marginea patului, pe spate, cu picioarele desfăcute, iar bărbatul se aşează între picioarele ei.
Vărsător
Orice poziţie care îi stimulează imaginaţia este dătătoare de plăceri ascunse pentru îndrăzneţul Vărsător: podul, stând pe bărbat ca într-un fotoliu, balerina (în picioare, femeia ridică un picior cât mai sus pe care îl sprijină de umărul bărbatului).
Bineînţeles, pentru bărbatul Vărsător, orgasmică este şi orice poziţie extravagantă în care partenera îi face sex oral.
Peşti
Nativul din Peşti este un partener sexual complex şi pasional, adoră să îşi privească iubitul sau iubita în ochi în timpul actului sexual şi să îi exploateze fiecare parte a trupului său.
De aceea, excitant pentru nativul Peşti este nemuritoarea poziţie a misionarului, în cazul bărbaţilor din Peşti, mult mai provocatoare fiind cea în care femeia stă deasupra.
În picioare (faţă în faţă) şi "linguriţa" sunt alte două poziţii sexuale care îi pot provoca orgasmul celui născut sub semnul zodiacal Peşti.


7 comentarii: