Totusi iubirea: Fanteziile erotice
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

duminică, 24 noiembrie 2013

Fanteziile erotice

Fanteziile sexuale se hranesc din imaginatia noastra si, oricat de lucizi si cu picioarele pe pamant am fi, in fantezii suntem exact asa cum ne dorim sa fim. Tot ce n-ai spus pana acum in pat, toate gesturile sau invitatiile pe care nu ai indraznit sa le pui in practica niciodata se regasesc in fantezii.

Ce sunt, de fapt, fanteziile erotice? Orice fel de imagine mentala pe care un individ o gaseste excitanta. Mergand de la ganduri si imagini care ne trec fulgerator prin minte si pana la adevarate povestiri imaginare, aceste fantezii pot actiona pentru a excita sau a ajuta o persoana sa ajunga mai repede la orgasm sau ii poate ocupa cateva momente inainte de a adormi sau cateva clipe libere.


 De unde vin fanteziile sexuale?

Terapeutii sexuali sustin ca fanteziile erotice sunt imagini pe care le preluam inca din primii ani de viata. Acestia sustin ca un copil bolnavicios sau care a petrecut multa vreme in spitale sau in pat ar putea deveni un adult care sa aiba fantezii sexuale in care este deprivat de unul dintre simturi (legat la ochi, de exemplu) sau ca ar putea fi interesat de bondage –sa fie legat. Cei umiliti in timpul copilariei sau foarte micuti -de statura sau ani in fata celorlalti copii- ar putea transforma amintirea acelor ani in ceva placut si fanteziile adultilor ar putea avea ca tema supunerea sau dominatia.

Extrem de importante pentru viata sexuala a fiecaruia dintre noi, ele sunt in legatura directa cu dorinta sexuala si, astfel, ele ajuta la excitatie si la ajungerea la orgasm. O fantezie –care poate avea conotatii pozitive sau negative- va fi influentata de experientele anterioare si le va influenta pe cele viitoare. Chiar daca nu toate vor fi puse in practica –poate ca tu si actorul tau favorit nu va veti intalni atat de curand-, atunci cand este vorba de fantezii erotice –la nivelul imaginarului- totul este permis.

Totul e in mintea ta. Dar trebuie oare sa ramana numai acolo?

2 comentarii:

  1. Fanteziile trebuie traite. Intai in minte, apoi puse in practica.

    RăspundețiȘtergere
  2. Toti traim anumite fantezii mental, mai intai! :)
    Unii reusesc sa le si puna in practica....

    RăspundețiȘtergere