Totusi iubirea: Femeile si masinile
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 15 noiembrie 2013

Femeile si masinile

           
Femeile sunt cunoscute ca fiind cele mai pricepute în materie de stil sau simț estetic. Nimeni nu le poate contrazice când vine vorba de asortat, de accesorizat sau de criticat ținute din jurul lor. Totul se dezvoltă în timp, și pe lângă partea estetică se pune din ce în ce mai mult accentul și pe calitate. Combinarea celor două este produsul favorit femeilor zilele noastre.

Numeroase studii cu privire la influenţa culorilor și ținutelor pe care le purtăm asupra vieţii noastre au demonstrat că acestea ne pot schimba simţitor. Indiferent de culoarea aleasă atât pentru haine, cât și în materie de mașini, nuanţele preferate scot la iveală personalitatea fiecăruia dintre noi. Cromatica pentru care optăm este o carte de vizită pentru cei cu care intri în contact, pentru ceea ce vrei să transmiţi sau pentru a-i cunoaşte pe ceilalţi dintr-o simplă privire. Pe lângă faptul că ele ne pot influenţa starea psihică, culorile scot la iveală atitudinea care ne reprezintă.

Află care sunt trăsăturile care te caracterizează în funcţie de culoarea preferată şi vei afla cu uşurinţă şi cum sunt ceilalţi oameni din jurul tău printr-un singur contact vizual:

Albastrul este culoarea cea mai des utilizată pentru a oferi linişte şi odihnă. Persoanele care optează pentru această culoare sunt persoane pe care te poţi baza, luptătoare, dar care pot fi dezamăgite pentru că se implică prea mult în ceea ce fac. Atitudinea caracteristică dată de această culoare aste una introvertită şi rezervată. Cei care poartă foarte mult culoarea albastru sunt caracterizaţi printr-o viaţă trăită la extrem şi cu o uşoară tendinţă spre nevoia de echilibru.

Roşul înseamnă senzualitate, dragoste, energie şi este culoarea persoanelor foarte sigure pe ele şi cu un

Verdele
este culoarea echilibrului şi sincerităţii.

temperament impulsiv. Oricine poartă această nuanţă, este clar că trăieşte clipa la intensitate maximă şi vrea să domine în orice situaţie. Chiar dacă aparent sunt firi foarte puternice şi dure, în interior sunt sensibile, ambiţioase şi protectoare cu cei din jurul lor.
Persoanele care optează pentru această culoare sunt modeste, de încredere şi au tendinţa de autodepăşire. De asemenea, utilizarea acestei nuanţe te calmează în momente tensionate sau te revigorează şi te ajută să iei decizii echilibrate.

Galbenul este caracteristic persoanelor sensibile, pline de viaţă şi extrem de optimiste. Pentru că este culoarea intelectualiţăţii şi a minţilor strălucite, cei care poartă galben sunt firi exacte, responsabile şi care privesc numai spre viitor.

Portocaliul purtat oricând şi oriunde spune despre tine că esti o persoană sociabilă, spontană şi curajoasă. Este o culoare a tinereţii şi a plăcerii, de aceea celor cărora le place această nuanţă vor să atragă atenţia asupra lor şi să îi acapareze pe toţi din jur.

Violetul este culoarea celor imaturi care cred în vise şi trăiesc într-o lume a lor. Când alegi această culoare fii sigur că îi vei face pe cei din jurul tău să nu-şi verse nervii pe tine, dacă cumva asta intenţionau.

Rozul este binecunoscut ca fiind o nuanţă ce alungă orice stare negativă şi orice tensiune care ne dă târcoale. Este caracteristică persoanelor care caută afecţiune şi dragoste sinceră. Este ales în special de femeile fragile şi delicate, care nu prea sunt ambiţioase şi vor să copilărească.
Albul este un simbol al inocenţei şi al naivităţii. Cei care optează pentru această nonculoare sunt foarte generoase, simple, discrete, şi care au un suflet mare cu de cei din jurul lor.

Negru este culoarea preferată de cei care vor să fie misterioşi, dar care au o personalitate foarte puternică. Aceste persoane sunt devotate dacă te lasă să pătrunzi în sufletul lor, dar şi foarte corecte şi pasionale.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu