Totusi iubirea: Ce le place femeilor la un barbat?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

duminică, 8 decembrie 2013

Ce le place femeilor la un barbat?

Ce le place femeilor în materie de bărbaţi? Este întrebarea care îi obsedează pe bărbaţi începând cu 13-14 ani. Evident că 9 din 10 bărbaţi ar răspunde: banii şi sexul. Totusi.... Imediat ce descoperă femeile, bărbaţilor le este greu greu să găsească răspuns la întrebarea care îi macină: Ce le place femeilor. Nici măcar revistele pentru femei nu ajută prea mult, acestea scriu despre ce cred femeile că ar dori. Însă, ştiinţa îi poate ajuta pe bărbaţi să descopere ce le place femeilor. Iată o listă care încearcă să acopere acest subiect:


Ce le place femeilor # 1: Bărbaţii care nu zâmbesc

Într-un studiu realizat de Universitatea British Columbia se arată că femeile nu sunt atrase de bărbaţii zâmbitori. Oamenii de ştiinţă nu au totuşi un răspuns clar pentru acest comportament, despre care consideră că are legături cu descendenţa oamenilor din maimuţe. Printre primate, zâmbetul este de fapt o grimasă care exprimă teamă şi supunere. Cine atrage atenţia femeilor? Bărbaţii tăcuţi şi mândri care debordează forţă.
 

Ce le place femeilor # 2: Bărbaţii cu aspect obişnuit

În vreme ce evoluţia le face pe femei să arate din ce în ce mai bine, nu acelaşi lucru se poate spune despre atractivitatea bărbaţilor. Un studiu realizat de către Universitatea din Texas a scos la iveală faptul că, în lumea animală, femelele evită masculii prea atrăgători. O posibilă explicaţie este legată de faptul că nu vor să se împerecheze cu masculii care au şanse foarte mari să atragă prădătorii. În cazul femeilor, vor ca toţii ochii să se oprească asupra lor când merg la o petrecere.


Ce le place femeilor # 3: Bărbaţii care seamănă cu taţii lor

Un sondaj realizat de către Universitatea St. Andrews la care au participat peste 400 de femei a demonstrat că femeile sunt atrase de bărbaţii care avea culoarea părului şi a ochilor asemănătoare cu cea a taţilor lor. Rezultatele au fost întărite şi de către un studiu realizat de către Universitatea Pécs din Hungaria care a descoperit că şi alte aspecte mai subtile precum forma feţei atrag atenţia femeilor. Aparent, caracteristicile părintelui de sex opus se imprimă în creierul copilului de la vârste fragede şi nu dispar niciodată. Iar acest lucru explică, parţial, de ce femeile sunt atrase de bărbaţii mai în vârstă.


Ce le place femeilor # 4: Bărbaţii cu trăsături feminine

Dacă te întrebi ce găsesc femeile la Bieber de îl iubesc atât de mult, răspunsul îl găseşti într-un studiu realizat de către Universitatea Aberdeen din Scoţia. Cercetătorii le-au arătat femeilor două fotografii ale aceluiaşi bărbat însă cu diferenţe subtile. Prima avea doar maxilarul şi ochii rotunzi, care, tradiţional, sunt trăsături feminine, iar în cea de-a doua apărea bărbatul întreg. Rezultatul? Femeile preferă trăsăturile feminine. Totuşi, în ţările cu o sănătate precară, femeile aleg bărbaţii cu trăsturi masculine, în vreme ce în tările cu sănătate înfloritoare îi preferă pe cei cu trăsături feminine. Cercetătorii cred că femeile privesc un bărbat cu trăsături masculine ca fiind reproducători mai buni. Însă într-o ţară dezvoltată, femeile îşi permit luxul să fie interesate de faptul că „masculii feroce” sunt greu de manevrat. Ce ţi-e şi cu ştiinţa asta!


Ce le place femeilor # 5: Bărbaţii care ştiu să danseze
Dacă vrei să dai gata o femeie personalitatea ta fermecătoare nu este de ajuns. Trebuie s-o impresionezi cu abilităţile tale de dansator. Aceasta este concluzia la care au ajuns cercetătorii de la Northumbria’s School of Life Sciences. Ei cred că femeile analizează abilităţile de dansator ca o pe măsură pentru starea de sănătate şi putere, pentru a ştii dacă persoană respectivă poate transmite gene bune. Cea mai bună modalitate de dans pentru a atrage atenţia femeilor: imită-l pe Elvis.


Ce le place femeilor # 6: Bărbaţii îmbrăcaţi în roşu
Potrivit unui studiu apărut în Jurnalul de Psihologie Experimentală femeile sunt atrase de bărbaţii îmbrăcaţi în roşu. Conceputul a fost simplu: participantele au fost rugate să spună pe care dintre bărbaţii din fotografie ar dori să-i sărute. Cele mai multe voturi le-au primit bărbaţii îmbrăcaţi în roşu.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu