Totusi iubirea: Ce secrete ascund alunitele in functie de locul in care se afla pe fata?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

sâmbătă, 1 martie 2014

Ce secrete ascund alunitele in functie de locul in care se afla pe fata?

             Almanahul chinezesc, numit Tung Shu, este cunoscut  ca un calendar cu date importante dar el inseamna mult mai mult: este o comoara de informatii despre astrologie, coduri şi simboluri, deduse de inteleptii si filosofii Chinei stravechi. Vezi ce secrete ascund alunitele in functie de pozitia lor pe fata!
Ce secrete ascund alunitele in functie de locul in care se afla pe fata

Pozitiile 1, 2 si 3
In copilarie ati fost rebel si independent. Dai dovada de o creativitate innascuta si lucrezi cel mai bine atunci cand ti se da mana libera.
In general, superiorii agreeaza abordarea ta avangardista a vietii. Daca ai o alunita aici, iti merge mult mai bine in afaceri si ca proprii sefi decat ca angajati ai altora. Promitatoare este sansa de a va conduce singuri.
Pozitia 4
Esti o persoana impulsiva, deseori purtandu-te cu o vivacitate ce iti confera carisma si o personalitate stralucitoare, dar poti deveni dificila cand se exprima prea multe pareri.
Esti certareata, dar niciodata pana la punctul de a purta ranchiuna.
Aceasta alunita confera, de regula, un temperament exploziv, iar daca ati inlatura-o, ai putea deveni o persoana mai calma.
Pozitia 5
Daca ai o alunita pozitionata deasupra uneia dintre sprancene inseamna ca vei avea noroc in viata, dar va trebui sa muncesti mai mult decat majoritatea oamenilor.
Ceea ce castigi ai grija sa il pastrezi cu grija, pentru ca apar oameni invidiosi ce ar putea sa va propuna scheme de imbogatire rapida.
Este recomandabil sa nu fiti prea increzatori in ceilalti. Nu iti lasa niciodata banii pe mana altora.
Pozitia 6
Alunitele din zona asta indica inteligenta, creativitate si un spirit artistic. Talentul artistic va poate aduce bogatie, celbritate si succes.
Poti avea succes si pe partea economica daca iti vei urma inima, in loc sa ramai la mijloacele convetionale impuse de societate.
Pozitia 7
Daca ai o alunita sub spranceana potrivit almanahului chinezesc vei avea certuri cu rudele indepartate, care pot provoca suferinta si nefericire.
Este recomandabil sa aplanati orice disputa daca iti doresti o constiinta impacata.
Pozitia 8
Statutul vostru financiar va fi mereu amenintat de tendinta de a risipi banii. Aveti, in plus, gustul jocurilor de noroc.
Daca stii sa te opresti la timp, totul va fi bine pentru tine.
Totodata, oamenii cu asemenea alunite au tendinta de a flirta cu persoanele de sex opus, dar si de acelasi sex. Ar fi bine sa aveti grija asupra cui va exercitati farmecele, daca nu vreti sa aveti necazuri.
Pozitia 9
Alunitele din zona aceasta sugereaza probleme sexuale dar si de alta natura.Este o alunita ghinionista si este recomandat sa scapati de ea. Aduce o multime de necazuri si greutati.
Pozitia 10
Sunteti inconjurati mereu de familie si veti avea multi copii si nepoti. Primiti sprijinul celor apropiati si va veti bucura atat de implinire materiala, cat si emotionala.
Pozitia 11
Alunitele de aici sugereaza o constitutie bolnavicioasa. Ar fi bine sa le inlaturati, mai ales daca sunt mari si inchise la culoare. In caz contrar, acoperiti-le cu mult fond de ten.
Pozitia 12
Alunita de aici prezice o viata plina de succes, dar si foarte echilibrata. Se prea poate sa fiti nu doar bogati, ci si celebrii.
Totusi, desi aveti sansa de a trai in stil mare, va veti bucura si de o viata casnica si de familie satisfacatoare. Femeile care au alunite in acest loc au un noroc fenomenal si sunt, de regula, frumoase si rafinate.
Pozitia 13
Copiii vor fi o mare sursa de ingrijorare in viata voastra. Relatia cu ei nu va fi buna. Nu prea puteti face multe pentru a preveni acest fapt, decat sa invatati sa fiti mai toleranti.
Pozitia 14
Alunita de aici sugereaza o slabiciune pentru mancare ce poate ajunge o mare problema in viata ta. Este posibil sa ai alergii la anumite alimente sau, pur si simplu, sa mananci prea mult.
Pozitia 15
Esti mereu pe drumuri, in permanenta iti renovezi si iti redecorezi casa. Iti place sa ti se prezinte noutatile si sa vezi lucruri noi.
Nu esti fericiti daca ramai prea mult timp intr-un loc. Iti plac calatoriile si aventura si ochii tai observa multe lucruri.
Pozitia 16
Trebuie sa ai grija cand vine vorba de mancare, dar si in viata sexuala, acestea sunt cele mai mari probleme ale tale. Poti sa ai complexe de greutate, care te vor deprima.
Iti plac povestile de dragoste, si uneori lucrurile devin destul de complicate, pentru ca nu esti o persoana fidela.
Poziţia 17
Vei avea un statut social stabil. Esti activ in plan social si esti un bun comunicator. Uneori, succesul ti se urca la cap, ceea ce te poate face sa pierzi din capitalul de imagine castigat.
Acest lucru te va afecta profund, deoarece increderea in tine ti-o extragi din parerea celorlati despre tine.
Pozitia 18
Esti mereu pe drumuri. Ai multe calatorii de facut de-a lungul vietii si potrivit almanahului chinezesc trebuie sa ai mare grija atunci cand traversezi o apa mare.
Pozitia 19
Ai noroc de bani si prieteni buni. Slabiciunea ta este dragostea fiind o persoana care se indragosteste usor. Ai grija in aceasta priviinta.
Pozitia 20
Daca ai o alunita in aceasta zona poate insemna ori ca esti sortit unei vieti extraordinare ori uneia mizerabile.
Nu duci lipsa de creativitate si inteligenta, insa iti poti folosi talentul pentru a face fapte bune sau rele. Esti genul de persoana care nu se lasa calcat in picioare si nu ierti si uiti usor.
Pozitia 21
Alunita din aceasta zona sugereaza un trai bun pe intregul parcurs al vietii. Aduce, in plus, celebritate si recunoastere.
Pozitia 22
Esti o persoana fericita si totul iti merge bine. Iti poti alege o cariera in sport daca esti pasionat, pentru ca aici vei cunoaste succesul.
Alunitele din capatul sprancenelor sugereaza firi autoritare si puternice, deci, daca esti in fruntea unei companii, te vei descurca de minune.
Pozitia 23
Ai un IQ ridicat, mintea iti merge brici in toate cele.Ai un instinc de conservare foarte dezvoltat si vei duce o viata plina de insemnatate.
Pozitia 24
Vei obtine celebritate si avere inca din tinerete si este recomandat sa iti pastrezi economiile pentru batranete, caci oamenii care au alunite in aceasta zona,intampina greutatile la o varsta inaintata.
Pozitia 25
Vei avea mare noroc de prosperitate si recunoastere, dar aveti grija la excese. Fiti conservatori in atitudinile voastre, si veti avea o viata lunga si fructuoasa.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu