Totusi iubirea: 8 Martie - zi de cadouri pentru femeile din viata noastra!
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

joi, 6 martie 2014

8 Martie - zi de cadouri pentru femeile din viata noastra!

              Cu siguranță ziua de 8 Martie, cunoscută și sub numele de Ziua Femeii sau Ziua
Mamei, este un bun prilej pentru domni de a face un cadou deosebit persoanei speciale din viața lor. Șoție, iubită, mamă, soră sau fiică, fiecare dintre femeile din viața voastră se vor bucura de atenția pe care le-o veți acorda, oferindu-le un dar care în mod sigur le va face păcere. Dacă vă lipsește inspirația, dacă nu aveți timp să vă gândiți, sau pur și simplu nu știți ce i-ar putea plăcea femeii din viața voastră, iată câteva sugestii de cadouri.
               Primul lucru la care majoritatea bărbaților se gândesc atunci când vine vorba de a face un cadou unei femei, este un buchet de flori. Nu este o alegere rea și, în mod sigur, va bucura orice reprezentantă a sexului frumos, atât timp cât nu alegeți garoafe sau cale, flori care de regulă se duc la înmormântări.
De asemenea, dacă sunteți absolut siguri de gusturile partenerei voastre de viață, puteți opta și pentru un parfum fin, sau pentru un set de bijuterii. Și eșarfele primăvăratice, lenjeria de bună calitate, cosmeticele, gențile, seturile de aromaterapie sau un simplu cadou dulce, precum o cutie cu bomboane de ciocolată, vor contribui la atmosfera de bună dispoziție. Iar dacă știți că femeia din viața voastră este o mare iubitoare de sport sau relaxare, ați putea alege un abonament la sală sau, de ce nu, la spa. Cât despre iubitoarele de lectură sau tehnologie, acestea s-ar putea delecta cu o carte bună, un CD cu muzica preferată, sau unul
dintre ultimele gadget-uri apărute. Totusi, dacă vă este teamă să nu dați greș cu oricare dintre aceste variante, un „gift card” bine alimentat, nu doar că vă va scăpa din orice încurcătură, dar o va face pe fiinta draga  să se simtă bine în pielea ei și, măcar o dată pe an, să-și satisfacă orice dorință.
                Trebuie sa le facem doamnelor si domnisoarelor din viata noastra cadouri care sa le ajute in ingrijirea corpului lor, chiar daca ele arata foarte bine.
               Poate ca nu doriți să-i oferiți neaparat un cadou material, ci mai degrabă ceva de care să-și aducă cu drag aminte. În acest caz, o cină romantică, în doi, sau o excursie într-una dintre destinațiile însorite ale Europei sau chiar ale lumii, o vor face pe soția sau iubita voastră să privească începutul de primăvară cu alți ochi.
                Există, desigur, și cadouri care nu ar fi de recomandat în această zi, nu pentru că nu ar fi frumoase în sinea lor, ci pentru că este o zi în care femeia trebuie să se simtă specială și apreciată. Așadar, gândiți-vă mai bine înainte de a oferi de 8 Martie seturi de oale sau tigăi, haine pe care s-ar putea să nu le poarte sau pantofi care s-ar putea să nu-i placă.
               LA MULȚI ANI, DRAGĂ FEMEIE!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu