Totusi iubirea: Ce vor bărbații?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

marți, 18 martie 2014

Ce vor bărbații?

Femeile spun că nu înțeleg bărbații și nu-și dau seama ce vor ei de fapt. Au încercat să-i mulțumească în trecut și nu a mers. Dacă este să credem părerea generală, multor femei nu le pasă ce caută un bărbat tocmai pentru că se recunosc a fi frumoase și pline de sexualitate, fiind confortabile în noul lor rol de eliberare sexuală, femeie de carieră care-și controlează propriul destin. În acest caz, atâta timp cât bărbații le vor este ok.

Nu contează dacă acest mod de a gândi este de actualitate sau nu. Ceea ce știm este că bărbatul de azi se luptă să-și găsească locul în lume.

Astăzi bărbații știu că trebuie să se chinuie mai mult să-și găsească o parteneră adecvată și că femeile astăzi au mai multe așteptări de la viată decât în secolul trecut. Dar asta nu schimbă ceea ce caută un bărbat la o femeie.

În primul rând un bărbat caută o relație din dragoste. Acest lucru poate lua prin surprindere multe femei, dar bărbaților le place sa iubească și să fie iubiți la rândul lor. Problema este că multe femei par neimpresionabile și reci. Nu este ușor sa găsești o femeie iubitoare și este de înțeles de ce unii bărbați încearcă să nu piardă femeia perfectă pentru ei atunci când o găsesc.

Bărbații caută o femeie care să li se pară atractivă. Femeile disperă când cred ca bărbații sunt foarte subiectivi și că aspectul fizic poate conta atât de mult. Dar bărbații nu caută obligatoriu un model cu mers de felină și care cântărește 50 de kg. Ei vor o femeie care sa fie mândră de cum arată, să știe sa pună în evidentă atu-urile ei și să știe să fie feminină. Bărbații sunt mândri sa aibă lângă ei o femeie care arată bine.

Bărbații caută o fată de încredere, pe cineva cu care să-și împărtășească cele mai secrete visuri, cineva care să fie acolo când au nevoie. Problema este că unele femei chiar nu sunt de încredere si la fel de multe nici fidele. Fidelitatea, mai ales cea sexuală, este extrem de importantă pentru un bărbat. Un bărbat nu poate niciodată uita o femeie care i-a fost infidelă.

Bărbatul vrea sa facă o familie eventual și caută o femeie care să dorească să împartă viata de familie cu el. Femeile cu un stil de viată sociabil sunt atractive deoarece sunt considerate a menține un nivel de interes in relație.

Bărbații caută femei care sunt gentile, feminine și blânde pentru că aceste calități care fac dintr-o femeie o mamă ii atrag. Totuși bărbatul nu vrea o a doua mamă în relație ci vrea să-și exercite rolul de apărător al sexului slab, asa cum a fost învățat încă din preistorie. Știm că sunteți puternice și poate nu aveți nevoie mereu de ajutorul lui, dar lăsați-l să-și facă datoria de bărbat pe care o are scrisă în gene.

Bărbaților le plac femeile cu simt al umorului, distractive (nu care se îmbată la petreceri și fac glume de prost gust). Femeile sociabile sunt distractive. Bărbații vor să se relaxeze după o zi de muncă și vor o femeie voioasă care să-l facă să uite de probleme nu o cicălitoare.

Bărbații cauta femei care să știe să-și păstreze feminitatea și care sunt grijulii. În ultimii ani moda a introdus elemente masculine în vestimentația femeilor. Nu uitați să fiți femei chiar dacă încercați să fiți egale cu ei. Nu va îmbrăcați ca niște tipi. Nu degeaba s-a inventat fusta (nu prea scurtă), decolteul și materialele ușoare și colorate. În lumea animalelor, masculii speciilor sunt cei colorați pentru a atrage femelele (păunul mascul este superb, în schimb păunița este plictisitoare). La oameni este invers. Femeile sunt cele colorate și rafinate.

Bărbații vor o femeie care să îi susțină. Multe femeie critică comportamentul bărbaților. Cele mai bune relații lucrează în ambele direcții. Când o femeie nu poate să-și susțină bărbatul și îl critică mereu s-ar putea să-l piardă.

Bărbaților nu le plac femeile furioase și care țipă la ei. Vor o femeie care poate să dezbată un subiect și care are o opinie proprie, dar nu una care țipă fără motive. Comunicația este cheia. Un temperament pasionat și provocator poate ca v-a făcut interesantă în prima zi dar nu și în ziua 500.

Bărbaților le plac femeile care îi provoacă. Bărbații sunt, în general leneși în relații o dată ce se simt pe teritoriu sigur. Dacă vrei să îi menții interesul provoacă-l. Câteodată nu strică putină gelozie. Îmbrăcați-vă elegant, dar nu sexi. Amintiți-i că încă sunteți dorită de alți bărbați. Dacă vă îmbrăcați elegant și vă scoateți în evidență frumusețea când mergeți undeva cu el va observa sigur privirile flămânde ale altora. Va reacționa.

Bărbații sunt, în general mai rezervați fata de sex decât femeile. Bărbații știu ce vor în pat și tind să caute asta. Apetitul sexual aventuros la majoritatea bărbaților nu există chiar și când ei cred că îl au. În realitate bărbații sunt conservatori. Aventura sexuală nu are nimic de-a face cu a avea mai multi parteneri, ci mai mult cu lucrurile pe care le vor încerca cu același partener. Femeia probabil se va plictisi pentru că bărbatul va căuta un moment de liniște în dormitor.

Bărbatul vrea o femeie care să fie numai a lui. Să poată avea încredere, să nu se gândească mereu unde este și cu cine este.Barbatii vor o femeie care, chiar daca nu tine tot timpul tot felul de diete pentru slabit sau intretinere, arata superb.
Bărbaților nu le place să fie singuri.

2 comentarii:

  1. Nice! Si sa nu uitam ca si barbatii plang cateodata ! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevarat! Si noi, barbatii avem suflet, unii mai suntem si romantici!... :)

    RăspundețiȘtergere