Totusi iubirea: Ce ne atrage prima oara la o femeie?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

sâmbătă, 22 noiembrie 2014

Ce ne atrage prima oara la o femeie?

            O  întrebare pe care femeile și-o pun destul de des este "ce observă prima oară barbații la o femeie?". Se uita la tine pentru zambetul frumos? Sunt atrasi de modul in care stau hainele pe tine? Lucrurile par destul de superficiale la prima vedere, dar se pare ca sunt mult mai complicate.
            Suntem fiinte vizuale si imaginea este cea care conteaza, chiar daca ne ferim sa recunoastem acest lucru.
              Eu, prima oara ma uit la ochii unei femei. Apoi, la buze. Ador femeile cu ochi frumosi si buze sexy! 
            I-am intrebat pe cativa colegi si prieteni de-ai mei despre cum functioneaza lucrurile in cazul lor, ce observa ei prima oara la o femeie. Sa vedem ce a iesit! :)
             "Primul lucru pe care il vad la o femeie este chipul ei. Daca fata ei nu ma atrage in niciun fel, nu voi incepe o conversatie si o voi ignora "- Marian, 28 ani.
             "Observ in primul rand gesturile unei fete, cum se poarta si cum vorbeste, ce fel de atmosfera si ce fel de energie emana in jurul ei” -  Ioan, 29 de ani.
             "Prima data imi atrag atentia picioarele, asta mai ales daca poarta sandale. Oricum parul si picioarele unei femei arata cat de multa grija are de ea”. - Alex, 39 de ani.
            „Parul natural si lung, lasat liber mi se pare ca exprima foarte multa feminitate si este un lucru esential pentru mine”  - Claudiu, 25 de ani.
            „Un piept mai dezvoltat este foarte important pentru mine.  Este ceea ce imi atrage imediat privirea si este un lucru pe care pot sa il ignor cu greu” – Calin, 30 de ani.
           „Cred ca partea cea mai atractiva a unei femei este reprezentata de buze” – Dan, 35 de ani.
           Dupa o varietate atat de larga de raspunsuri este clar ca nu exista o reteta perfecta si ca lucrurile difera enorm de la persoana la persoana. Voi ce parere aveti?

2 comentarii:

  1. Prima data observ expresia fetei, dar fundul si picioarele sunt cele care, in mintea mea, diferentiaza o femeie atractiva de restul fiintelor de pe pamant. - Pierre, 38 de ani

    RăspundețiȘtergere
  2. Merci mult pentru ca ti-ai exprimat parerea, Pierre!
    Sunt destul de multi care gandesc asa!

    RăspundețiȘtergere