Totusi iubirea: De unde știi ca te-ai îndrăgostit?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

joi, 30 aprilie 2015

De unde știi ca te-ai îndrăgostit?

Cum vine treaba cu sentimentele astea?... Azi voi scrie despre momentul când
apare dragostea în viața fiecăruia. Greu subiect, stufos, ofertant. Vorbim despre cum evoluează dragostea de la copilărie până mai târziu. Cum e când se aprinde becul ăla în cap și spui că ești îndrăgostit? Sa vedem...

Când eram puști, treaba stătea în felul următor: îmi plăcea o fată din clasă, ma tot învârteam în jurul ei, îi dădeam târcoale, mai împrumutam o riglă de la ea, o mai trăgeam de păr, o mai ciupeam sau înțepam etc. Multe erau pe genul fizic. Îți plăcea cum arăta și atunci o trăgeai de par, așa se manifesta pe atunci dragostea. Îi scriam numele pe marginea caietului și se vedea numele complet când îl închideam și nu, nu scriam ca îmi plăcea de ea în oracol, nu îmi doream să știe nimeni, era secretul meu. Dacă afla un coleg că îmi place de o fata, râdea de mine...... Apoi făceam tot felul de legături, daca avea penar sau stilou ca al meu se știa, era a mea, clar. Prea multe semne, era evident. eram îndrăgostit de ea. Și ușor nu eram ma frământa mult treaba asta.

Apoi am trecut la faza a doua, am scăpat de trasul de păr, ma gândeam că o sa vină fata aia care o să "fie peticul sacului meu"… săptămâna oarbă, luna, anul…o sa mă cert cu ai mei pentru ca nu o sa ne lase sa o ardem prea mult împreună ș.a.m.d., nu am avut parte de treaba asta.
Când am mai crescut au apărut și ele, gândurile alea frumoase, mai un plan pe scurtă durată, o vezi îmbrăcata în tricoul tău, mergeți împreună la filmul preferat, o vezi cu câinele tău în lesă prin parc.

Toți am trecut prin stări de euforie atunci când ne-am aflat în relația perfectă. De fiecare dată când inima ne tresaltă pentru cineva și fluturașii încep să zburde în stomac ne simțim în al nouălea cer. Există însă și alte stări prin care orice îndrăgostit trece:
1. Hormonii o iau razna - palmele îți transpiră, te înroșești și capul pare că ți se învârte. Totul din pricina unor hormoni eliberați, care îți dau o stare de fericire.
2. Te trezești și mergi la culcare gândindu-te la o altă persoană în afară de tine - din clipa în care ai alături de tine o persoană foarte dragă, întreaga lume se învârte în jurul său. Adevărul este că totul ține de subconștient, ca și cum creierul ar fi programat să gândească așa.
3. Zâmbești atunci când ești singur - ați trecut cu siguranță prin etapa statului pe gânduri, rememorării fiecărui moment petrecut alături de persoana iubită și a zâmbetului.
4. Cânți - cum altfel să îți manifești mai bine fericirea decât prin câteva triluri executate la duș sau prin casă.
5. Dragostea te orbește -așa spune o vorbă din bătrâni și așase întâmplă de fiecare dată.

3 comentarii:

  1. Multumesc frumos!
    Ma bucur ca ti-a placut postarea aceasta si te invit sa le citesti si pe celelalte cu aceeasi placere!

    RăspundețiȘtergere
  2. ADEVĂRUL TREBUIE SPUS!!! Nu există relații perfecte. Dacă îți pasă cu adevărat și îți iubești partenerul, nu te lupta cu el sau cu ea .. în schimb, luptă pentru a-l păstra. Exact asta am făcut și cu ajutorul doctorului Akhigbe fostul meu s-a întors la mine și cred că sunt mulți oameni care suferă de suferințe, dr. Akhigbe vă poate ajuta, de asemenea. Pentru mai multe informații contactați e-mailul său; drakhigbespellhome7@gmail.com sau WhatsApp: +2349021374574

    RăspundețiȘtergere