Totusi iubirea: Ce cauta barbatii la o partenera
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

marți, 18 decembrie 2012

Ce cauta barbatii la o partenera

            Fie ca este vorba despre aspectul fizic, psihologic, cultural sau profesional, barbatii, la fel ca si femeile, au un anumit tipar pe care il urmeaza in alegerea partenerei de viata.
            Format dupa o serie de criterii bine delimitate, acest model ii ajuta pe reprezentantii sexului tare sa-si dea seama ce insusiri trebuie sa intruneasca Femeia visurilor lor.
            Cum arata aceasta si ce poti face pentru a te apropia cat mai mult de ea, descoperi in cele ce urmeaza citind „Ce anume cauta barbatii la o partenera”.


            Barbatii se simt atrasi de femeile cu forme. Marea majoritate nu dau inapoi atunci cand femeia are cateva kilograme in plus si sunt foarte putin cei care cauta acele modele silfide care pot fi banuite de anorexie. Sa nu uitam, barbatii cauta sa-si duca numele mai departe, sa aiba mostenitori si pentru asta au nevoie de o femeie sanatoasa al carei corp sa fie construit pentru a da nastere mai multor copii.
            Foarte important in constructia unei femei, pe langa formele armonioase, este si „acel ceva” care sa atraga privirile. In ceea ce priveste chipul, acesta trebuie sa prezinte o serie de aspecte pubere. In mintea oricarui barbat zace un visator care se afla in cautarea Lolitei lui cu trasaturi adolescentine. Astfel ca femeile cu o infatisare copilaroasa au castig de cauza.
           Pe de alta parte, media a afectat foarte mult simtul artistic masculin in alegerea unei femei. Datorita acestei frumuseti inselatoare schitate cu ajutorul instrumentelor Photoshopului, o parte dintre barbati si – au stabilit deja un stereotip de frumusete: inalta, cu forme, cu parul lung, de preferinta negru, ochii albastri si ten alb. Cu toate acestea, majoritatea vor alege sa-si petreaca restul vietii alaturi de o femeie normala, pamanteana, care sa aiba acel „je ne sais quoi” desenat pe chip.

           Din punct de vedere psihologic, barbatii cauta intr-o femeie un prieten pe care sa se poata baza, o mama care sa-i mangaie pe frunte atunci cand se simt neputinciosi sau o maestra a seductiei care stapaneste arta amorului. Insa cel mai important, un barbat cauta femeia care sa-l iubeasca, femeia conectata emotionala. Desi pare ciudat, in timp ce pentru femei, conexiunea emotionala declanseaza apetitul sexual, pentru un barbat aceeasi conexiune reprezinta o punte ce duce spre o relatie de termen lung. Barbatii vor sa fie iubiti, apreciati, respectati.
           Barbatii sunt atrasi de o femeie sigura pe ea, independenta si inteligenta, insa sunt putini cei care aleg sa-si si petreaca restul zilelor cu acest tip de femeie.
           Majoritatea barbatilor cauta o femeie care sa fie inteligenta, insa nu intr-atat incat sa le fie lor superioara, suficient de stapana pe ea incat sa organizeze in doi timpi si trei miscari economiile familiei, insa nu intr-atat incat sa faca fata singura unui gandac mic si pricajit din baie. Acel Tarzan al junglei, acel Braveheart al cinematografiei hollywoodiene gata in orice moment sa sara sa-si salveze femeia exista latent in fiecare reprezentant de sex masculin.

           Astfel ca, femeia pe care si-o vor alege ei va fi de cele mai multe ori acea caprioara pierduta ce nu gaseste drumul spre casa fara masculul ei si nu acea lupoaica in stare sa creasca singura 50 de pui. Orgoliul masculin nu-i va lasa sa fie pusi la respect de lupoaice si asta pentru ca acestea ii fac sa se simta ca atunci cand erau prinsi de mama umbland la dulciurile din camara.

6 comentarii:

  1. Hey from bloggers.com!
    You wanted to exchange links right? :)
    I can write your blog link in the sidebar or in a blog post, tell me what you want and i do it and you link me?? :)

    Comment you answer in my blog:
    http://finest.se/engqvistbellsi

    Take care :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Răspunsuri
    1. Aşa cum eu ca bărbat nu am habar de ceea ce îşi doreste o femeie cu adevărat (şi am avut multe dovezi în acest sens, cel puţin personal), la fel se întâmplă şi invers.
      Sunt câteva adevăruri în articolul tău, dar nu esenţialul. :)

      Ștergere
  3. :) Ai si tu dreptate..... Asa e, nu putem sti cu adevarat tot ce e in mintea omului.... Putem doar banui

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Poate presupune, că bănuielile se referă la alt ceva. :)

      Ștergere