Totusi iubirea: Ce este iubirea, totusi?
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 7 decembrie 2012

Ce este iubirea, totusi?

                Reiau acest subiect, dragii mei cititori, pentru ca mi-au sosit informatii ca sunteti multi interesati
despre el.
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjV6ULGn92DHtlZHBYF1NRt-5tK8iF7Nis8T5dD4UHtgSKxdx0RRAWt2n5RpusDJoRrfWrRGLcp47Bd70aNRstInOrxdklqdDv1Adm9NeAb8uNfpRnciDMZtkptgrrfNVTtRb97MWFGqGwx/s400/2-maini-in-forma-de-inima.jpg                Iubirea implica atractia fizica certuri, conversatii interesante, incapatanari, compromisuri si multe altele, de multe ori se spune ca iubirea inlatura suferinta, ca poate transcende si aduce fericirea. Iubirea este o tema literara foarte vasta si importanta, ale carei origini se leaga de originile culturii umane. În opinia lui Victor Hugo, "dragostea e chiar parte din suflet. E de aceeasi natura. Dragostea e ca o scanteie divina si ca sufletul, si tot ca el e incoruptibila, indivizibila, nepieritoare. E un punct de foc in noi, nemuritor si infinit, pe care nimic nu-l poate margini si nimic nu-l poate atinge. Îl simti arzand pana in maduva oaselor si-l vezi stralucind pana in adancurile cerului". Iubirea este ceea ce naste fiecare in sufletul sau, timpul este capabil sa inteleaga cit de minunata este iubirea.
Ce este iubirea, totusi?
Cred ca s-ar putea sa scrie pagini intregi.... Iubirea este o boala fara de care nu esti sanatos.
              Voi ce parere aveti?
       
           

           

2 comentarii:

  1. Cata nevoie avem fiecare de iubire, dragii mei!....

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu citesc cam tot ce-mi cade in mana despre relatii. Cred ca totdeauna este ceva de invatat. Totusi, cel mai mult mi-a placut cartea lui John Gray, barbatii sunt de pe marte, femeile sunt de pe venus. Este frumoasa, practica si plina de umor. Am auzit la radio ca vine si in Romania, ma bate gandul sa merg sa-l vad :)

    RăspundețiȘtergere