Totusi iubirea: Binele ce pleacă se va și întoarce
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

luni, 27 iunie 2016

Binele ce pleacă se va și întoarce

Orice bine sau rău făcut cândva cuiva, cu siguranță se va întoarce mai devreme sau mai târziu!
Vreau să vă ofer mai jos o poveste minunată și adevarată cu o morală extraordinară. Sper să vă placă și vouă în aceeași măsură în care mi-a plăcut și mie!
Cineva a spus cândva: ,,Ce pleaca se și întoarce.
Numele lui era Fleming si era un sarman fermier scotian.
Într-o zi, pe cand muncea, a auzit un strigăt de ajutor venind dintr-o mlaștină aflată în apropiere. Și-a lăsat uneltele și a alergat la mlaștină. 
Acolo, plin de nămol, se afla un baiețel îngrozit care se lupta să scape. Fermierul Fleming l-a salvat din ceea ce urma să fie o moarte înceată și îngrozitoare. 
A doua zi, o trăsura luxoasă s-a oprit la ușa fermierului. Un nobil elegant a coborât din ea și s-a prezentat ca tatăl băiatului pe care fermierul îl salvase. "Vreau să te plătesc", a spus nobilul. "Ai salvat viața fiului meu".
"Nu, nu pot să accept bani pentru ceea ce am făcut," i-a răspuns fermierul refuzând oferta. În același moment, fiul fermierului a apărut în ușa casei.
"Acesta este fiul tau ?"  l-a întrebat nobilul .
"Da", a răspuns mândru fermierul .
"Hai să facem o afacere. Lasă-mă să-i ofer aceeași educație pe care o va primi și fiul meu. Dacă și el este ca tatăl lui, cu siguranță va deveni un om cu care să te mândrești." Și asta a și făcut nobilul. 
Fiul fermierului Fleming a urmat cele mai bune școli ale vremii, a absolvit Școala de Medicina St. Mary's Hospital Medical School din Londra și a ajuns cunoscut în lume ca Sir Alexander Fleming, inventatorul penicilinei.
Ani mai tarziu, fiul nobilului care fusese salvat din mlaștină s-a îmbolnavit de pneumonie.
Ce i-a salvat viata de data aceasta? Penicilina descoperită de tânărul medic, fiul fermierului sărman Fleming.
Numele nobilului? Lord Randolph Churchill. Numele fiului său ? Sir Winston Churchill, viitorul premier britanic.

7 comentarii:

 1. Sunt perfect de acord, Laura! Orice actiune are si reactiune!

  RăspundețiȘtergere
 2. Foarte frumos scris articolul, big like!

  RăspundețiȘtergere
 3. ADEVĂRUL TREBUIE SPUS!!! Nu există relații perfecte. Dacă îți pasă cu adevărat și îți iubești partenerul, nu te lupta cu el sau cu ea .. în schimb, luptă pentru a-l păstra. Exact asta am făcut și cu ajutorul doctorului Akhigbe fostul meu s-a întors la mine și cred că sunt mulți oameni care suferă de suferințe, dr. Akhigbe vă poate ajuta, de asemenea. Pentru mai multe informații contactați e-mailul său; drakhigbespellhome7@gmail.com sau WhatsApp: +2349021374574

  RăspundețiȘtergere
 4. Nu am știut niciodată că oamenii încă mai au puteri și fac ca lucrurile să se întâmple așa. Sunt John Luna din Albania. Soțul meu m-a lăsat pe mine și pe copilul meu pentru o altă fată în urmă cu trei ani, de atunci viața mea a fost plină de dureri, tristețe și traume pentru că el a fost prima mea iubire și suntem împreună de ani de zile și nu ne-am putea imagina viața fără el . Am văzut câteva mărturii despre un mare jucător de vrăji DR DAWNACUNA și despre cum ajută oamenii din întreaga lume, că poate aduce înapoi iubitul în câteva zile, inițial am râs și am spus că nu mă interesează, ci datorită dragostei pe care o am pentru omul meu l-am consultat pe marele jucător de vrăji și, spre marea mea surpriză, după două zile, soțul meu m-a sunat pentru prima dată după trei ani, că îmi lipsește și că îi pare atât de rău pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să treacă, încât mă vrea înapoi, ne vom petrece viața împreună și promit să nu ne mai părăsim nici eu, nici copilul meu. Încă nu-mi pot crede ochilor, pentru că este extrem de incredibil, este prea bun pentru a fi adevărat. Tot ce pot să spun este să vă mulțumesc DR DAWNACUNA pentru că mi-ați adus soțul la mine și la copilul meu și pentru oricine ar putea avea nevoie de ajutorul acestui mare jucător de vrăji, vă rog să-mi permiteți să trimit mailul aici: {dawnacuna314@gmail.com}
  WhatsApp: +2348032246310

  RăspundețiȘtergere