Totusi iubirea: Sexul romantic
Iubirea poate învinge orice! A iubi este însăși esența vieții. Este una dintre cele mai sublime acțiuni pe care o poate realiza o ființă umană și iubirea poate să însoțească toate celelalte acte fundamentale ale noastre.

vineri, 1 noiembrie 2013

Sexul romantic

Aventurile nebunesti, care te fac sa-ti doresti sa fi avut pereti antifonati si arcuri indestructibile la pat, sunt extraordinare, dar probabil ca uneori ai vrea ca sexul sa te apropie mai mult emotional si mental de iubitul tau. Si chiar daca pare la mintea cocosului ca intimitatea e importanta, din nefericire, lipseste din ce in ce mai mult din partidele de sex.
"Oamenii tind sa-si concentreze atentia pe atingerea propriului orgasm, asa ca uita aproape complet de partener", ne spune Joy Davidson, sexolog, profesor doctor si autoare a cartii "Fearless Sex". Ca rezultat, puteti ajunge sa va simtiti instrainati.
Asa ca iti punem la dispozitie cateva sfaturi pentru a aduce un strop de romantism in patul si, implicit, in relatia voastra. "Cheia sexului super-senzual este implicarea partenerului in toate etapele actiunii, astfel incat sa simtiti ca sunteti una si aceeasi persoana, si nu doua entitati separate", explica Davidson.
Iata cum sa ajungeti in acest stadiu.

SCAPA DE TOT CEEA VA DISTRAGE ATENTIA

Inainte de a trece la "treaba'', scapa de dezordine - inchide usa la dulap, ascunde resturile de mancare si, daca locuiesti pe o strada foarte circulata, inchide ferestrele. O atmosfera calma si curata va va permite sa va concentrati atentia unul asupra celuilalt.
Aprinde cateva lumanari sau lasa lumina aprinsa intr-o camera alaturata - incaperea in care sunteti va fi iluminata subtil.
"Pentru ca sexul romantic se face fara graba, esti mai predispusa la a observa tot felul de nimicuri, de exemplu o crapatura in perete sau o alunita pe umarul iubitului tau, lucru care iti poate distrage atentia", ne spune Patti Britton, profesor doctor.
"Stingand lumina, decorul va fi in penumbra, asa ca mintea nu-ti va mai zbura in alta parte." Iti va fi mai usor sa mentii contactul vizual cu el atata timp cat lumina e slaba.

DEZBRACATI-VA RECIPROC

In loc sa-ti dai jos propriile haine, dezbraca-l pe el, si invers. "Chestia asta va forteaza sa incetiniti ritmul si sa va acordati unul altuia toata atentia, pentru ca trebuie sa aveti grija, tu cu fermoarele si nasturii, el cu mecanismul sutienului tau", explica Davidson.
"De asemenea, in timp ce va dati hainele jos, va si mangaiati reciproc." Asa atentia se canalizeaza pe partea corpului care este atinsa, intensificand senzatiile placute pe care le simtiti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu